fbpx

Rendezvénytermek

Kapcsolat

Rendezvénytermek

Rendezvényhelyszínünkön összesen négy elszeparált terem és az azokat kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra. A termeket egy parkosított murvás-térköves kültéri helyszín egészíti ki épített Boldogságkapuval. Ezekben tartható egyidőben négy külön rendezvény 200-90-95-95 főnek, ültetett bútorozással de lehetséges kényelmesen két nagyobb rendezvényt is lebonyolítani párhuzamosan, 200 fő a Francois Diszteremben és 280 fő az egybenyitott Dry-Sec-DoRai termeinkben.

A hátsó termeink (kb. 30 méter séta) bármelyike funkcionálhat Catering hinterlandként vagy csak tánctérként hozzábérelve a Dísztermi eseményekhez mely ezáltal 100 nm.-nyi ültetett területtel növelhető és így több mint 250 fő fogadására lesz alkalmas egy légtérben. Ez a megoldás egyben garantálja a nem táncolni vágyó vendégek nyugodt beszélgetését.

A legnagyobb szinteltolásos dupla termünk alsó része a 300 nm-es Francois terem mely nevét a XIX. századi híres francia származású Louis Francois pezsgőmesterről kapta.(részletes leírás erről honlapunk elején) Ehhez a teremhez hat lépcsővel magasabban kapcsolódik a 130 nm.-es dísztermünk, amely Zsolnay kézzel gyártott csempével van burkolva. benne autentikus, méretes bárpulttal. A két terem egy légtérben van. A díszterem hasznosítása több féle módon lehetséges egy rendezvényen belül, lehet büfé asztalos helyszín, színpad, táncterem, állófogadó rész de akár a Nagyterem kiegészítője is ültett helyekkel. Ezek az újjáépítés során restaurálásra kerültek megőrizve ezzel a helyszín korhű hangulatát.

A két rész között egy gigantikus korabeli, kézzel kovácsolt, dupla boltíves rácskapu idézi a multat.

A dupla Nagyterem és a három másik termünk között 30-50 m. távolságot kell gyalog áthidalni.

A dupla terem bejáratánál 250 nm.-es kerthelyiség és kialakított dohányzó rész.

Ezek a termeink – egyenként – 120-130-150 m2-es alapterületűek, 4 méteres belmagassággal,boltíves kialakítással. Előtérben 100 évesnél öregebb kút, külön bár, ruhatár, büfé asztalos szervírozási lehetőség.

Termeink lényegében csak dekorációjukban változnak, ezek a száraz pezsgő idegen nyelvű elnevezései után kapták nevüket Dry (angol) Sec (francia) DoRai (japán).

François és Zsolnay csempével burkolt dísztermünk

Dry terem

A Dry terem “ahol megáll az idő”, ennek funkciója a 80-95 fős rendezvények befogadása 120 négyzetméteren.

Sec terem

A Sec terem utat mutat a végtelenbe és 80-90 fős rendezvényeknek ideális helyszín 130 négyzetméteren.

DoRai terem

A Dorai terem kuriózuma a borosdoboz gyűjtemény. Ez a terem 100 fő körüli rendezvények megtartására is optimális 150 négyzetméteren.